Thursday, March 27, 2008

Vedetism involuntar ? Pustoaica de 12 ani de zilele astea..



Revoltator pentru toti cei care au vazut filmuletul care a circulat zilele astea in media. Din ce in ce mai multe acte de violenta in scolile noastre. Cat mai e pana la acte similare celor din Statele Unite? Si cand va aparea primul Roger Moore in varianta autohtona care sa prezinte la Cannes noua productie naturalista a vietii romanesti? Stiu deja un candidat perfect la aceasta titulatura. Nemescu, nu? Da. Si eu tot la el ma gandeam.

Si totusi, pana sa vedem la cinema filme cu astfel de subiecte, apar la televizor filmulete realizate cu telefoane mobile de actori parca prea talentati. Acte de cruzime, inspirate cu siguranta din porcariile la care au acces pustii de toate varstele (cu sau fara buline), ne revolta si ne indaratnicesc totodata. Eu nu vreau copii! Bullies sau bullshited, eminenti sau repetenti, toti par a fi predestinati (indiferent de scoala la care invata) sa sufere comportamente aberante ale omului, neimaginabile in urma cu 10-15 ani.

Merg dimineata cu metroul si vad fufe...minore, machiate, cu aere de vedete aspirante. Fufe nesimtite care se inghesuie, care imping cu coatele, care poarta discutii tipand. Care vor ca pana si conducatorul metroului sa le auda conversatia mega-interesanta. Dau volumul mai mare si incerc sa ma prefac ca nu exista, ca nu ma imbrancesc, ca nu se freaca de mine. Wtf?! Femeie, tine-ti dracului tocurile departe de mine! Si atunci un gand imi rasare in minte? De ce pizda ma-sii ma intereseaza pe mine ca niste tarfe o tund pe una la fel de stricata ca ele? De ce sa simt eu un nod amar in gat la gandul ca traiesc in Romania si ca sunt blestemat sa nu pot sa vreau sa fac copii in aceasta tara? Nu, nu voi face copii. Nu voi risca sa mi-i strice scoala romaneasca cu aberatiile care invata si predau in ea.

Filmulete sexy cu minori, cruzime stupida. Mai pot soca doar naivii care nu constientizeaza unde traiesc.

Mmmm... Iubesc Sistemul. In complexitatea sa.

No comments: