Wednesday, May 21, 2008

Anti Anti Sistem


Ii auzi pe toti pustaneii din ziua de azi ca sunt parte din Noua Dreapta. Ca sunt impotriva sistemului, ca sunt punkeri, ca sunt infocati, nu conteaza ce, dar ei sunt infocati. Ar face revolutia iar. Dusmanul lor preferat? Sistemul.

Si in special fortele de ordine, care ii prind cu berea pe strada. Ei merg fara bilet in autobuz, si prin asta reguleaza sistemul. Ei arunca gunoaie pe jos si considera ca prin asta distrug sistemul si mai mult. Ei mai iau cate un obiect de la supermarket fara sa plateasca, pentru a submina sistemul. Ei merg la orice petrecere sa "faca anarhie" , sa bea gratis si sa se laude ca i-au tras-o sistemului. Acesti mokangii dau cu grafitti pe metrou si se lauda cu asta o mie de ani, pentru ca niste ratati ca ei vor avea highlightul vietii si orgasmul in secunda in care isi pun tagul pe un zid.
Ei se imbraca diferit de oamenii normali, care au job si sunt parte din sistem. Job? Doamne fereste, ei asteapta sa le pice un casting de reclama, sau sa le pice o combinatie cu vreun telefon furat. Ei stiu filozofie germana si tin cu Lazio, ii adora pe nazisti si urasc orice partid din Romania.

Ei au obiceiul de a tine cu Vadim si dorinta apriga de a avea permis de port-arma. Ei scuipa pe strada si se iau de trecatori, zgarie masini si se considera cei mai liberi oameni din lume. Ei cred ca sunt in afara sistemului si ca sunt punk-hardcore-bad motherfuckers-hip-gangsta. Ei ii urasc pe oamenii de culoare, pe rromi, pe unguri si in general orice etnie. Ei? Sunt niste prosti, au creat un sistem fiind anti-sistem, o antiteza la sistem, care e atat de plina de clisee si de reguli ca este un sistem mai insuportabil decat cel social. Posers si labagii se lupta cu sistemul, cand ar putea foarte bine sa il ignore, fara atata agitatie. Punk is dead and buried!

Gratie lui Thrystan17

No comments: