Wednesday, May 21, 2008

Nu v-am vorbit niciodata despre Becali. Asta nu pentru ca nu exista… ci pentru ca e un subiect atat de dezbatut, ironizat, laudat ca nu mai avea rost sa ma arunc si eu. Si iata ca ma arunc in plombele ciobanashului cu minim 11 oi. Patronul Jiji este un fenomen comparabil cu Uraganul Katrina, mai ales cand sare pe sticla stuchind in dreapta si stanga pe dusmanii crucii pe care o cara nea George. Ca orice personaj roman destinat suptcesului de mic, bebe Becali a fost uns la nastere cu urina lui Ahile si in urmatoarele randuri va voi dezvalui slabiciunea sa.

Ca un adevarat Ahile el poarta armata sa (Zdeaua) pe culmile gloriei ( Bistrita , 1-0 ) si se inhameaza la mai multe biserici decat poate Patriarhul sa numere cu degetele sale si ale Duhului.

Ce iti trebuie sa faci un Becali, va intrebati?

Iata:



1. teancuri de bancnonte ordonate astfel incat sa sara in ochi aia de 500 de euro, desi cele de dedesubt sunt de 10 mii
2. aruncari fulger cu teancurile de mai sus, surprinzatoare, acompaniate de urletele poporului, care de la Motzoc nu au mai cunoscut asa larma
3. o burta bortzoasa care sa iasa mandru din Armani
4. 12 grame de testicule
5. Maybach facut din cupele castigate de echipa din Ghencea topite
6. O aranjare dentara facuta cu atata maiestrie incat diametrul samantzei de floarea soarelui sa incapa perfect intre oricare 2 dinti luati aleatoriu
7. O curea indoita in jos de abdomenul becalian
8. Unghii pline de pamant
9. “BAAAAAAA”
10. Ochii mici, buze grosolane, flanel pe gat
11. Mers leganat, de parca ar pastra un pendul in anus
12. Gusa si pofta de o rachie din cand in cand
13. Un ton iritant si o voce create special sa zica cuvinte ca “baaaa, maaaaa, ioooo, sa mor”
14. Niste lingai sa rada la hahaitul infernal al burtosului din Pipera ( Radoi , MM )



Si ca sa fie completa reteta, se vor gasi mereu 2-3 romanasi retardati sa zica ca ei il respecta pe Becali pentru ca ridica biserici, construieste case pentru inundati, se implica frate, altii nu se implica frate, e machidon, deci e de treaba, nu stiu ce inseamna machidon, dar suna de treaba manca-ti-as. Si in plus este asa stramosesc….te apuca stramoseala cand auzi ca a fost ciobanash…

Cum romanul stie sa faca din cacat bici si din mioare echipa de fotbal vedem in Becali un Bill Gates, un Midas, un Mihai Viteazul, un De Niro, un Gutza, un Abramovici, un papagal baaa!!!

Cu siguranta vor veni commenturi gen, “macar el face ceva pentru poporul roman, ridica biserici si in plus el are mai multi bani decat tine, deci e mai tare CA tine” .

Hah… ce sa va zic? Decat sa ridicam biserici prin combinatii si ca sa castigam procente de sondaj mai bine lasam terenul viran, ca doar n-or fi oile mai proaste decat oile Domnului care-l slavesc pe Becali, ocarmuitorul nostru cu 4 clase.

Gratie lui Thrystan17

No comments: