Wednesday, May 21, 2008

Pentium, Unirea si miss



Ai fost olimpic la informatica pe tara? Luai mereu premiul intai in generala? Ai fost fata care lua 10 la toate compunerile? Ai fost baiatul care a castigat campionatul de fotbal cu un gol salvator? Ai iesit miss in liceu? Felicitari, vei fi un nimeni de succes traind de pe urma satisfactiilor adolescentine.

Viata, spre deosebire de scoala nu este plina de " hai sa-i dam si lu' asta ceva ca e baiat bun". Nimanui nu-i pasa ce ai fost, ceea ce esti acum face diferenta. Este total irelevanta diferenta intre "prostul clasei" si "baietii de la informatica". Mereu se va gasi unul mai destept si unul mai prost decat tine. Penduland intre acestea doua te uiti cu satisfactie la cei mai prosti decat tine si esti ciumeg si dat dracului pentru ca stii sa faci niste calcule in plus. Asta ar putea fi numit sindromul de liceu, unde ne inghesuiam cu totii la clase de mate-info, "las' ca-i bine dom'le, informatician ma fac". Pai da de ce nu informatician? Doar se vor gasi alte cateva sute de mii de oameni mai priceputi decat mine sa-ti ia painea de la gura. Improvizam noi ceva, o "combinatie"... Ador cuvantul asta, e cuvantul tipic romanesc pentru cei esuati in viata. "Cu ce te ocupi? Eh, si eu pe aici, combinatii..." . Probabil vinde mobile, camere digitale, parfumuri, haine de piele, adidasi originali Nike, de care trebuie sa scape vreun ciorditor notoriu. Iata, aici sunt olimpicii dumneavoastra, ei sunt marii artisti ai combinatiilor dupa ce au fost artisti ai combinarilor matematice. Trist, trist...

Ai fost miss in liceu? Te-ai lipit de vreo sponsorizare, de vreo reclama la cola, ai facut promotie la chipsuri. Da, da stiu ca vrei sa fii curva.. Hai ca vrei, recunoaste... E bine sa traiesti pe spinarea lui Irinel Columbeanu. Si ce daca are 70 de ani? Poate i se mai scoala...totusi are bani. Ai fost la dansuri in liceu, la concursul de dansuri pe sector, mama ce tineri eram. Ti-a placut sa dansezi nu? Sa vezi cum e sa dansezi in jurul unei bare de metal cu tot zecele la mate pe care il ai.

Pfoai! Ce baiat fain: participa la toate competitiile sportive, trage de fiare si e si "tare in calculatoare". Repara orice mancati-as. Felicitari baiete, sunt mandru de tine! Tu imi vei vinde hot-dog in Herastrau, tu imi vei spala masina, tu vei imparti fluturase in parcari, tu vei cheli, vei face burta , vei bea Unirea si iti vei bate nevasta. Vezi daca ai jucat fotbal si ai fost un mediocru "pentiumist"! Dar sa nu fim rai, caci romanii sunt mereu cei destepti intr-o lume de prosti. Olimpicii nostri castiga toate medaliile internationale, gamerii nostri castiga toate cupele de Counter Strike etc. In concluzie, lasati-va mai copii de prostii gen "meseria de miss" , calculatorismul si vise la o cariera in fotbal. Altfel o sa jucati "cauntar straic" toata viata si tot cu masturbarea o sa ramaneti lipiti in mica voastra lume pentiumistica.

Gratie lui Thrystan17

No comments: