Wednesday, May 21, 2008

HAHAHA



Hă, hă, hă! Da cu „ă” , nu cu „a”. Asta e rasul pe care il merita unii oameni. Si adevarul e ca nimeni nu mai rade „ ha ha ha” toti hăhăim in ziua de azi. Cel mai mult imi plac cei ce rad ca prostii si dupa ce au terminat rasul scot un sunet similar unui vaiet sau pur si simplu un oftat din ala de parca s-ar fi ghiftuit cu carnati. Nu sunt misogin, dar consider ca femeile au inventat „rasul ca prostul”. Fiind la o facultate de fete am parte de colege carora nu le trebuie mult sa rada. Nu mai trebuie sa le arati un deget ca sa rada, doar nu mai sunt la liceu ce Dumnezeu ! Doar sa faca o profesoara o adiere de umbra de gluma si incepe o mugeala hahaistica de iti sparge timpanele. Si exista specimene care dupa ras scot un fel de suierat ascutit, ceva nemaipomenit dom’le. Pe langa rasul ca prostul exista rasul de unul singur ca nebunu’. Inteleg sa stai frumos in amfiteatru cu ochii pe pereti si la un gand fugar sa zambesti in sinea ta. In sinea TA, nu in sinea tuturor din sala, cum fac unii pufnind in ras din cauza a cine stie ce amintiri.

Apoi exista “hi hi hi” pe care nu prea l-am auzit prea des pana acum, decat la adolescentele de sub 18 ani. Poate fi o mica marca a naivitatii si a rusinii de a rade cu toate maselele si toate gingiile.

“Hâ, hâ, hâ” este rasul meu preferat, asa macabru, sinistru, a cobe . Se potriveste unui vesnic nemultumit si unui jupan hâtru ca mine. Este rasul ala infundat din spatele clasei cand isi prezinta o proasta referatul si-mi sparge neuronul cu „za dog iz in za chiceăn”. Asta este rasul fara de dinti, rasul din fundul gurii, din fundul clasei, din fundul gandirii…din fund.

In ziua de azi in lipsa de lucruri hahaioase oameni rad asa din senin, doar ca sa zica si ei “ ce am mai ras frate”. In 90% din cazuri oamenii rad de alti oameni, cu simpatie sau antipatie, sau rad de ei insisi ca doar romanul a inventat “facerea de haz de necaz”. Fiind un popor etern napastuit de otomani si alte ciume ne-am consolat cu hazu. Uite au murit 500 de mii romani in Rusia, pentru ca ne-am aliat cu nazistii hahhhahaah. Uite l-au omorat pe Viteazu, hahahah. Uite am fost ocupati de unguri o gramada de secole hahahahah. Uite ne-au furat rusii tezauru, caterinca frate hahahaha. La urma urmei suntem un popor petrecaret, deci betiv, deci vesel, deci un popor care isi bate nevasta si face copii retardati. La o astfel de natiune nu este greu sa fii motivul de haz numarul 1, uitati-va doar la retardatii de Carcotasi care isi fac audienta pe baza penibilitatii altora. Singurul lor aport sunt jocurile de cuvinte si niste sintagme pe care le-au imprumutat cu totii, mai ales aceea spuma slobozita “rusinica” si ciuperca genitala “ foarte tare,frate. “

“Foarte tare frate” a ajuns pe toate strazile, la radio, la tv, in gurile tuturor. Toti fac sex oral cu “foarte tare frate”. Ce e tare? Cine e fratele? Miroase a reminiscenta comunista, caci tatuca Stalin cred ca ne-a facut un fratior care avea ceva foarte tare sa ne dea intre dinti.

Dar revenind la ras, pot zice ca este o adevarata buba in gura cui nu stie sa-l foloseasca. Astept cu interes permis de port ras si Doamne da o lege sa nu le vad gingiile celor care rad cu gura pana la ceara din urechi. Ii urasc pe cei carora, cand rad, li se vad gingiile, alea roz si perfecte sau alea rosii de fumator infect.

In concluzie “hehehheehe” noroc ca-s eu destept si om serios si nu rad la caterinci, ce Dumnezeu, doar viata e grea si realitatea e dura, manca-ti-as.

Gratie lui Thrystan17

No comments: