Wednesday, May 21, 2008

Da si mie, da si mie, da si mie !


Parazitii, nu, nu trupa…ii cunoastem cu totii. Si nu e vorba de cei intestinali si nici de cei de la tv. E vorba de aia care iti fumeaza tigarile, iti beau berea, iti cer din sandwich in pauza, iti beau din cola, iti cer mereu douajdemii, iti cer cursuri peste cursuri, pixuri, teme etc. Este felul lor de a fi, saracutii, mititeii, lasa-i sa pape, sa fumeze si-si faca referatele pe barba mea ca intr-o zi o sa ma ajute si ei. Pe dracu! Putin ii doare pe ei ca tu astepti sa ti se intoarca favorul. Din partea lor poti sa crapi de inanitie si de sete si sa iei 2 la lucrare…ei au facut pe lipitorile…NEXT! Priviri de ochisori verzi sau albastri, incredibil de miloage, te hipnotizeaza destul de mult incat pana sa zici “Da, ai voie” deja dispare jumatate din mancarea sau cola ta. Sunt genul care daca cineva ii bea din bere e ca si cum i-ar fi scuipat acolo. Pai cum sa pun eu gura MEA unde ai pus-o tu pe a TA?? Adica, frate, ia stai…eu nu stiu ce felatzie, cunnilingus and shit ai facut tu aseara si nu am chef sa ma procopsesc cu herpesul sau latzeii dintre dintzii tai. Bine ca nu fumez, caci n-ar fi vazut nimeni nici o tigare de la mine…as fi fost regele zgarceniei tabagiste.

In ritm de “Da si mie”, si “Ai si tu..?” o seara in care ai iesit la niste beri se poate transforma in seara in care ai iesit la o bere, si 2-3 tigari din propriul tau pachet. Exista si parazitul tip tenie, infipt in tine, obisnuit cu pomana, care nici nu mai e nevoie sa ceara. De obicei este atat de insistent ca ai face orice sa scapi de gura lui si astfel se serveste de oricate ori are nevoie.

Apoi sunt cei tip “inseminare”, cei care o fac pentru a se integra. Musca din 20 de sandwichuri, cer 7 tigari, beau 3 litri de cola de la 456 de persoane diferite, doar pentru a intra in legatura cu ei sau ele si a stabili un “give and take relationship”, pardon “take and take relationship”.

Facem astfel schimb de saliva involuntar prin gatul sticlei, pe care daca il stergi discret cu maneca esti "bulangiu" si neincrezator. "Da si mie, traiasca-ti tie" asa incepe o zi la liceu, la facultate, in general si se amplifica la nivelul rockerimii.Da, ati ghicit este vorba de distrusii rockeri sau punkeri care fac cheta, chiar ei, penibilii care vaneaza 10.000 ca pe mantuire. Si totul provine din traditia stramoseasca a pomenii si din dragostea de moka a romanashului nostru. Cum se da ceva, hop si el sa ia, cu mana bagata pana la cot, fie ca sunt cd-uri, prezervative sau sticle de apa minerala. Dar cine a zis ca moka este ceva rau!?

Este de domeniu firescului sa daruim, sa impartim tot ce avem cu aproapele, sa devenim hruba unde larva de vierme dospeste crescand spre a fi un adult parazit. Adolescentul de azi care cere o tigare maine se imprumuta sa joace barbut sau sa bea poshirca in intentia de a-si bate nevasta mai cu spor. Cine cere azi un ou, maine va mirosi ca un bou, va umbla nebarbierit cu datorii garla si va ajunge sa doarma pe strazi.

Gratie lui Thrystan17

No comments: