Wednesday, May 21, 2008

The real nigger pimp shit bitch

Yo my boys! The real nigger is here! Chiar daca sunt alb in proportie de 90% astazi va voi vorbi despre rap. Fara a sari direct la apelative gen “muzica de retardati”, “pimp, what the fuck is a pimp?!” tin sa mentionez ca undeva, candva, intr-o galaxie indepartata am ascultat rap in generala. Sarind din pantalonii largi pana inapoi in zilele noastre ma scarpin la semiautomat si va mai dau niste rime. Deci, asculta la moshu’! Ti-ai pus o fasie de tesatura pe cap? Ai pantalonii cu turu’ la genunchi? Faci gesturi incoerente cu 1-2-3 degete de la mana? Ai tricou super larg de baschet cu numarul 23 pe el? Vorbesti cu 3 “bitchuri” pe minut?

Asa, foarte bine…Sa incepem sa vorbim in rime, pentru ca apoi sa “dam nume” mamelor noastre, sfarsind prin a ne lua la pumni. Si nu care cumva sa te prind cu cduri originale de comerciali gen Eminem sau 50, nu dom’le noi ascultam numai underground, trupa NOASTRA de underground. Noi ne ascultam pe noi si ne vindem singuri albumele. Avem colaborari multiple cu megastaruri nelansate inca din industria subterana. Promovam un stil agresiv de graffiti boys combinat cu pimpin’ bitch shit weed motherfucker. Astept cu nespus interes un transport de iarba…Ah da, am uitat sa va zic de baietii mei, de tovarasii mei. Ei? Ei asteapta cu nespus interes transportul de iarba. Impreuna cu mine… Si suntem tovarasi, foarte buni tovarasi. Fumam iarba impreuna. Facem melodii impreuna. Curvele mele sunt curvele lor si viceversa. In fatza noastra iata blocuri! Deci, noi suntem in spatele lor, baieti de ghetou. Avem masini tunate, e evident. Nici nu se banuia altceva. Ne impiedicam cu sila in Nike si Reebok si imi aud bling-bling-ul cum zdrangane pe o raza de 24 de Uzzi-uri. Biatch!

Toti suntem gangsta’ , in afara de ala micu de acolo din colt. Ala nu stiu ce cauta aici, dar el nu e gangsta’. E doar un homie, care e “trippin’” din alt film. Il ciuruim pe fraier…Gata! L-am ciuruit pe fraier. Avem iarba. Fumam iarba. Miroase a iarba. Ah, cata iarba. Suntem baieti de cartier. Suntem cu pixul si foaia in mana acum si facem hituri, dar cativa tovarasi au adormit. Dusmanul nostru? Garda, gaborii , militia, jandarmii. Nu o sa ne dovedeasca niciodata. Ne pisam pe ei. Urina noastra e cea mai tare. Apare in fiecare melodie. Repet, ne pisam pe ei. Suntem adevarati, atat de adevarati ca realitatea din jurul nostru nu se mai suporta si se crede virtuala. Cineva imi zicea sa clasific lumea…Simplu: noi,smecherii si ei, fraierii. Noi ii facem pe fraieri sa planga. Ah, am uitat. Si le futem femeia. Si le luam iarba. Si daca avem timp le futem si mama . Uneori si cainele…Bine si bunica…Si mortii cand avem timp mult. Biatch!

Stam pimpin’ in masina in timp ce curva face sex oral si repara o bujie simultan. Ce femeie!Probleme? Noi nu avem probleme bah, pentru ca suntem bazati! Da, suntem bazati si se pune baza pe noi. Noi suntem baza. Suntem baza mica si baza mare. Plange trapezu’ ca i-am furat bazele. Suntem asa baza ca neutralizam acidu’ si apoi ii futem femeia lu’ acidu’ . Reactie chimica facem, sa-nnebunesc. Plange acidu’ in perna cand aude cat de baza suntem. Gie! Universul nostru este strazile. Mancam din strada, ne luptam pe strada, plangem pe strada, radem pe strada. Strada e baza ! Asfaltul e taticul nostru, iar caldaramu’ e mamica. Nu te pui cu caldaramu’ coaie! Vin my niggers cu brigada si-ti fac de petrecanie. Am cei mai tari tovarasi, ma distrez cu ei si ne simtim bine.

Noi suntem tari, ascultam Mafia, noi suntem Mafia, noi ii facem pe Mafia. Parazitii ne suna sa ne roage sa nu mai fim atat de tari, dar noi nu avem ce sa facem. Coeficientul nostru de tarie dainuie. Biatch! In club suntem mereu cu vinurile in mana si cu iarba in bot. Stim sa petrecem, pentru ca suntem prea adevarati, suntem for real. Suntem toti niggers, nu ne mai vezi noaptea. Jucam baschet agresiv, da real pimp shit basketball. Facem scheme si dam slam dunk la fraieri. Suntem adevarati! Garda se fereste de noi! Cand ei zic numele nostru, timpul se opreste pentru cateva secunde si incepe intro-ul albumului nostru. Apoi gaborii se ascund si plang in perna. Si noi le futem femeia si le desenam mustati pe buletin. Gie! Salajean! Respect! For life! Niggaz!

Gratie lui Thrystan17

No comments: