Wednesday, May 21, 2008

Lion Zion Skaka



Rasta

Care e faza cu jamaicanii astia bucuresteni? Vad peste tot pe strada Rastamani cu reggae in urechi fumand weed si urland peace love zion lion Bob Marley. Dreadurile sunt facute din par care se agatza cu disperare de craniu sperand ca paduchii nu il vor dovedi. Astia sunt Rastamanii romanashi care habar nu au ce e aia rasta si flower power. Tot ce au inteles ei din flower power e iarbaaa, multa iarbaaa si sex neprotejat si imbracat in haine colorate care nu se asorteaza si proteste inutile pentru pace. Fredonand reggae fostii rapperi sunt acum plini de haine cu simbolul frunzei de cannabis si steagul jamaican.

Slabanogi dansand haotic umplu strazile cu jointul in gura balanganindu-se cu ochii injectati in timp ce isi imagineaza campuri de iarba care se parlesc la soare. Pis man! Rasta man! Si e la moda acu sa fii Rastaman dreados ca doar e si reclama aia la masini cu “rasta dog”.

Skaka

Alta plaga de pe strazile cacapitalei Romaniei sunt cei ce asculta ska, sau cum imi place mie sa zic, skaka. Fosti skateri, pardon sk8eri sau rapperi cocliti de metaforele Parazitziene au devenit ska. Totul e ska, borduri, baruri, zone din bucuresti, frizuri, melodii. Like bleah dudes! Si asculta EMIL oamenii. Yeah EMIL ! Sunt tari oamenii, mai ales de cand au chitara lu’ Green Day vezi doamne. Da da da copacii infloriti. Ce mi-e reggae ce mi-e skaka? Cultivator de hituri interzise de creier, sunt cultivator de hituri interzise de creier, cam asta ar zice melodia care i-a propulsat in topuri pe emili. Sa mai scoata baietii un disc, in care cu aceeasi voce pateu-tica solistul se va vaita ca soarele e soare si “s-ar putea sa-ti sparga fatza”.

De obicei ska-istii sunt niste emo batrani cu paru’ in ochi care au ghiozdan mare pe umar in care tin un skateboard si o sapca pe cap. De obicei au pierce uri si vorbesc toata ziua despre Bam Margera si Tony Hawk. Sapca nu poate lipsi! Nici parul din ochi! Si asta nu le intuneca judecata. Sa fie clar! Avril e cea mai sexy. Sk8 and w33d rulzzzz!! Skakaistii sunt mircari retrasi acu pe lumea messului si-si dau intalnire la tnb suprapopuland o zona impulata cu punkeri imputzitzi care fac aceeasi cheta imputzita cu care ne-au obisnuit.

Profesionanistii meseriei asculta chiar Sport Sangeros 3, Emil, tot felul de Los Pogos, si tot felul de Ska-p cu trompete, acordeoane, scartzaieli, bashini si partzuri.

Mai baieti mai….la urma urmei toti astia de mai sus au ascultat Backstreet Boys si au fost morti dupa Freestyler, rock ya microphone si sigur au facut breakdance in generala. Sa fim seriosi ! Ce sa la ceri unor fosti breakeri?

Gratie lui Thrystan17

No comments: